Sedinte in aer liber

Îți multumesc pentru vizita facută pe site-ul Photo Elegance. Echipamentele folosite de mine sunt unele dintre cele mai peformante pentru a asigura o foarte bună calitate a fotografiilor.
Mai jos sunt pachetele cu fotografiile în format digital puse la dispoziție în funcție de cerințele dumneavoastră. Pentru mai multe detalii accesați pagina Contact.

Elegance Day

Durata este de 40-50 minute. Fotografiile sunt în format digital. Se prelucrează cele mai bune 10 fotografii. Prelucrarea constă în editarea fotografiilor în programale speciale de editare  Photoshop sau Lightroom din suita Adobe. Subiectul va primii toate fotografiile care au fost făcute în timpul sedinței, plus cele 10 prelucrate.  Transferul se realizează online printr-o adresă cloud protejată cu o parola pe care o veți primi să puteți descărca conținutul.

Elegance Sun

Durata este de 1 oră și jumătate. Fotografiile sunt în format digital. Se prelucrează cele mai bune 20 fotografii. Prelucrarea constă în editarea fotografiilor în programale speciale de editare  Photoshop sau Lightroom din suita Adobe. Subiectul va primii toate fotografiile care au fost făcute în timpul sedinței, plus cele 20 prelucrate.  Transferul se realizează online printr-o adresă cloud protejată cu o parola pe care o veți primi să puteți descărca conținutul.